Λίβερπουλ: Κρατάει… μικρό καλάθι ο Γιούργκεν Κλοπ

Η πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους οπαδούς της Λίβερπουλ, οι οποίοι περιμένουν από την ομάδα τους κάτι… καλό και στην Premier League.

Όπου «καλό», εννοούν το πλασάρισμα της ομάδας στην πρώτη τετράδα και τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, δεν θέλησε να δώσει μεγάλες υποσχέσεις, αποφεύγοντα σαν… δεσμευτεί για την πρώτη τετράδα. Δεσμεύτηκε όμως, για το καλύτερο δυνατό τελείωμα κατά την τρέχουσα σεζόν.

«Αν μπορεί να βοηθήσει αυτό, θα δεσμευτώ για την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Όμως δεν νομίζω πως θα έχει νόημα, διότι έχουμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, καθώς και τις υποχρεώσεις των παικτών με τις εθνικές τους. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι μπορεί να συμβεί, όμως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, θα τα δώσουμε όλα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε τις τελευταίες αυτές εβδομάδες. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας και θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε ο Γερμανός προπονητής, βάζοντας ένα φρένο στον ενθουσιασμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα