Λίβερπουλ: Ο Κλοπ «απειλεί» τον Ρότζερς, ο οποίος το «παίζει» ψύχραιμος!

Οι οπαδοί τον «κράζουν», η διοίκηση έχει προβληματιστεί και η ομάδα παραπαίει… για άλλη μία σεζόν, την ίδια στιγμή που οι φήμες περί πρόσληψης του Γιούργκεν Κλοπ στη θέση του, δίνουν και παίρνουν. Ο πολύς Μπρένταν Ρότζερς όμως, το παίζει… ψύχραιμος και δηλώνει σίγουρος ότι θα παραμείνει στον πάγκο της Λίβερπουλ!

Σε έναν… ονειρικό, δικό του κόσμο δείχνει να βρίσκεται ο μάνατζερ των «κόκκινων», ο οποίος δεν διακρίνει κάτι… περίεργο να πλανάται γύρω του! Τα βρετανικά ΜΜΕ τον παρουσιάζουν σχεδόν «τελειωμένο», ο κόσμος τον βρίζει εν χορώ, η ομάδα διασύρεται στο γήπεδο, εκείνος ωστόσο, τα βλέπει όλα… φυσιολογικά!

Μετά τον παραλίγο νέο διασυρμό από την Καρλάιλ της… τέταρτης κατηγορίας (League 2) στο League Cup, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα, ο Μπρένταν Ρότζερς έδωσε ρεσιτάλ «στρουθοκαμηλισμού», παρά τις πληροφορίες που θέλουν τη διοίκηση της Λίβερπουλ να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Κάρλο Αντσελότι και Γιούργκεν Κλοπ.

«Όταν βρίσκεσαι στον πάγκο μίας τόσο μεγάλης ομάδας όπως είναι η Λίβερπουλ, πάντα υπάρχουν φήμες για τη θέση σου, πολύ δε περισσότερο όταν δεν κερδίζει η ομάδα. Είμαι πολύ καλύτερος προπονητής απ’ ότι όταν ανέλαβα πριν από τρία χρόνια, γνωρίζω ωστόσο ότι πρέπει να παίρνω αποτελέσματα», ανέφερε σχετικά ο Βρετανός τεχνικός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα