Λίβερπουλ: Το παίρνει πάνω του ο Κλοπ

«Μην πυροβολείτε τους παίκτες…». Ο Γιούργκεν Κλοπ αποδεικνύει γιατί είναι ένας μεγάλος προπονητής. Η ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Έξετερ προκάλεσε πολλές μουρμούρες στους «κόκκινους», ο Γερμανός τεχνικός ωστόσο ήταν εκείνος που ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να στρέψουν την κριτική τους πάνω του και όχι προς τους παίκτες.

Ο Κλοπ χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεση της Λίβερπουλ και λίγο έλειψε να του κοστίσει ακριβά. Μετά το τέλος του ματς, ο Γερμανός τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη των επιλογών του καλώντας τους δημοσιογράφους να ασκήσουν κριτική στον ίδιο και όχι στους παίκτες μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

«Αν θέλετε να ασκήσετε κριτική σε κάποιον, κατηγορείστε εμένα και αφήστε τους παίκτες. Αυτοί οι παίκτες προσπάθησαν πολύ, τα έδωσαν όλα και αν έκαναν λάθη, τότε αυτό είναι δική μου ευθύνη. Εγώ τους διάλεξα και τους είπα να μας βοηθήσουν σε αυτή τη στιγμή. Το κάνανε, το αποτέλεσμα ήταν το ισόπαλο 2-2. Πάμε σπίτι και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς», σχολίασε ο Κλοπ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα