Λίβερπουλ: Χρειάζεται χρόνο ο Κλοπ

Τον απαιτούμενο χρόνο για να διορθώσει την κατάσταση στη Λίβερπουλ, ζήτησε, εμμέσως πλην σαφώς, ο Γιούργκεν Κλοπ.

Όπως δήλωσε σε γερμανικό κανάλι που βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των «Κόκκινων», ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει ακόμα περισσότερο όσο οι αντίπαλοι ξοδεύουν περισσότερα χρήματα στις μεταγραφές: «Προσπαθούμε να φέρουμε ξανά τις επιτυχίες στο Άνφιλντ. Όμως τόσο οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ όσο και εκείνες του Λονδίνου κάνουν μεγάλες επενδύσεις. Έτσι, ακόμα και αν παίρνουμε κάποιες σωστές αποφάσεις, δεν σημαίνει ότι έχουμε το προβάδισμα στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς και οι άλλοι παίρνουν εξίσου σωστές αποφάσεις».

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε επίσης για την αύρα που κουβαλάει ο συγκεκριμένος σύλλογος: «Από την Λίβερπουλ έχουν περάσει σπουδαίοι παίκτες και προπονητές που επηρέασαν την ιστορία του συλλόγου. Μετά από τέσσερις μήνες εδώ, έχω καταλάβει καλά ότι όλοι διψούν για επιτυχία».

Ο Κλοπ έκανε πλάκα και σε ό,τι αφορά τον μισθό του στην Λίβερπουλ λέγοντας πως τελικά η αμοιβή του είναι πάνω κάτω η ίδια με αυτή στην Γερμανία: «Εδώ υπάρχει μεγάλη ένταση. Κερδίζω περισσότερα χρήματα αλλά αν υπολογίσω το ωρομίσθιό μου, αναλογικά, μάλλον παίρνω όσα έπαιρνα και στην Ντόρτμουντ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα