Λίγα τα 100 εκατ. ευρώ για Πογκμπά

«Πάγο» στους επίδοξους «μνηστήρες» επιχειρεί να βάλει ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, λέγοντας πως ο Πολ Πογκμπά δεν παραχωρείται ούτε για 100 εκατ. ευρώ, καθώς το συγκεκριμένο ποσό δεν καλύπτει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Γάλλος δέχεται έντονες πιέσεις για μεταγραφή, παρ’ ότι μόλις το περυσινό καλοκαίρι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη «Γηραιά Κυρία». Ο πρώην προπονητής της Γιούβε και από το καλοκαίρι τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, θέλει τον 23χρονο μέσο στην ομάδα του και είναι διατεθειμένος να προσφέρει το ποσό των 100 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Ο Γάλλος, ωστόσο, αποτελεί στόχο και της Μάντσεστερ Σίτι, στον πάγκο της οποίας θα κάθεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αναλαμβάνοντας αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Μπάγερν Μονάχου.

«Τα 100 εκατ. με κάνουν και γελάω. Σαφώς και δεν πρόκειται να φύγει με αυτό το ποσό ο Πογκμπά», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός. Ο Πογκμπά αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ηλικία 19 ετών και αποτελεί «στίγμα» στην ευθυκρισία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος βρισκόταν στο «τιμόνι» των «κόκκινων διάβολων» το διάστημα εκείνο.

Ο Αλέγκρι προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, καθώς συνέδεσε την ανανέωση του δικού του συμβολαίου, με την παραμονή του Πογκμπά στην ομάδα και την επόμενη περίοδο. Ο Ιταλός θα υπογράψει νέα συμφωνία, μόνο αν η διοίκηση του δώσει εγγυήσεις, ότι δεν θα παραχωρηθεί ο 23χρονος Γάλλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα