Λαγός: «Με τον Αστέρα παίξαμε τραγικά»

Διάθεση αυτοκριτικής είχε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάσος Λαγός, ο οποίος χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με τον Αστέρα ως τραγική.

Ο νεαρός μέσος των πρασίνων σε δηλώσεις του τόνισε: «Δεν ήταν μόνο κακή η εμφάνισή μας, μπορώ να την πω τραγική. Δεν κάναμε τίποτα σωστά. Στην κατάσταση που βρεθήκαμε, ευτυχίσαμε να βρεθούμε μπροστά με δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς δεν το κρατήσαμε το σκορ. Παίξαμε απογοητευτικά και ήρθαν έτσι τα πράγματα. Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα, να φτιάξουμε την κατάσταση εμείς οι παίκτες»

Για το αν η ομάδα του επηρεάστηκε από την αφαίρεση βαθμών και έχασε το κίνητρό της μέσα στο γήπεδο είπε: «Μέχρι ένα σημείο ίσως να φταίει κι αυτό. Ίσως εμείς να μην είμαστε αυτοί που πρέπει. Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων για να βγαίνει αυτή η εικόνα στο γήπεδο. Πρώτα απ’ όλα εμείς πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Να φτιάξουμε εμείς τα πράγματα. Να δίνουμε το 100%, επειδή θεωρώ πως τον τελευταίο καιρό δεν το δίνουμε. Οπωσδήποτε πρέπει να το διορθώσουμε αυτό και εμείς οι παίκτες να αλλάξουμε την εικόνα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα