«Λαγός της θεωρίας Μητσοτάκη ο Γρηγοράκος»

Δριμεία επίθεση στον Λεωνίδα Γρηγοράκο για τις δηλώσεις του περί πρόσληψης 85.000 δημοσίων υπαλλήλων με πλαστά πιστοποιητικά, εξαπέλυσε η αναπληρώτρια γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η τομεάρχης δημόσιας διοίκησης του κόμματος, χαρακτήρισε «λαγό» της θεωρίας Μητσοτάκη για «μαλακό ΑΣΕΠ» τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, προσθέτοντας πως η προσπάθεια της συγκυβέρνησης να στοχοποιήσει τους συγκεκριμένους 85.000 εργαζόμενους, θα αποτύχει παταγωδώς.

Η τοποθέτηση της βουλευτού Μαγνησίας, που έχει τον τίτλο «Λαγός της θεωρίας Μητσοτάκη για δήθεν ‘μαλακό ΑΣΕΠ’ ο κ. Γρηγοράκος», έχει ως εξής: «Οι εξωφρενικές δηλώσεις Γρηγοράκου σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων που διορίστηκαν μέσω ΑΣΕΠ υποτιμούν την νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών. Αν αυτές δεν οφείλονται στη θερινή περίοδο αλλά έγιναν σκόπιμα και νηφάλια, τότε βρισκόμαστε ενώπιον ενός ακόμη φαινομένου ‘υπουργού – λαγού’ της Συγκυβέρνησης που προδιαγράφει τις μελλοντικές εξελίξεις, ακριβώς όπως έκανε ο κ. Σκορδάς με τους πλειστηριασμούς ακινήτων…

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκαθαρίζουμε στη ΝΔ – ΠΑΣΟΚ Α.Ε ότι η προσπάθειά της να στοχοποιήσει 85.000 νόμιμα προσληφθέντες μέσω ΑΣΕΠ θα αποτύχει παταγωδώς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα