Λαγός: «Το πιο κρίσιμο ματς στην Τούμπα»

Για τη σημασία της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, μίλησε ο ποδοσφαιριστής των «πράσινων», Τάσος Λαγός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:
«Έτσι όπως έχουν έρθει τα αποτελέσματα και η βαθμολογία νομίζω πως ναι, είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι από αυτά που θα έχουμε παίξει. Νομίζω ότι με ένα καλό αποτέλεσμα θα γίνουμε φαβορί. Δεν θέλω να πω και θέλω να το τονίσω αυτό ότι δεν είμαστε φαβορί ακόμα, διότι με ένα κακό αποτέλεσμα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί έναν βαθμό πίσω μας. Οπότε θα είμαστε κοντά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Το έχουμε δείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε σε δύσκολες έδρες. Ψυχολογικά νομίζω ότι η ομάδα είναι πολύ ανεβασμένη μετά τις δύο νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Σίγουρα είναι διαφορετικό παιχνίδι από τα άλλα δύο. Καταρχάς είναι ντέρμπι. Οι ομάδες στα ντέρμπι δεν είναι τόσο… ανοιχτές, τόσο επιθετικές. Τα ντέρμπι συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες και νομίζω ότι το ίδιο θα συμβεί και σε αυτό.

Σίγουρα στο ότι προπονούμαστε πολύ καλά και πολύ δυνατά. Έχουμε βάλει τις βάσεις από την προετοιμασία και κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Νομίζω ότι η ομάδα δεν κουράζεται γενικά, σχεδόν καθόλου. Είναι λογικό σε κάποια παιχνίδια να είμαστε ντεφορμέ. Νομίζω ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας με τον ΠΑΣ Γιάννινα πήραμε καλό αποτέλεσμα, κάναμε καλό παιχνίδι, ανεβήκαμε ψυχολογικά, συνεχίσαμε στον Αστέρα. Δεν είναι μόνο η φυσική κατάσταση, αλλά και η ψυχολογία. Πλέον, την έχουμε ψυχολογία και νομίζω ότι είμαστε πολύ δυνατοί για τη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα