ΛΑΕ: “Ο Τσίπρας βρίσκεται σε μετατραυματικό σοκ”

“Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται προφανώς σε μετατραυματικό πολιτικό σοκ και δείχνει ότι ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός, ότι βρέθηκαν κάποιοι και κάποιες, που στο όνομα της Αριστεράς ήταν έτοιμοι να θυσιάσουν τα υπουργικά και βουλευτικά αξιώματα τους”. Με αυτό τον τρόπο η ΛΑΕ σχολίασε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή. Μάλιστα το κόμμα του κ. Λαφαζάνη στην ίδια ανακοίνωση καλεί τον πρωθυπουργό να σταματήσει να εξευτελίζεται.

Στην ανακοίνωση της η ΛΑΕ τονίζει ακόμη: “Προσπάθησε να ειρωνευτεί αυτούς που αγωνίζονται για τα ιδεώδη της Αριστεράς και τα δίκια του ελληνικού λαού λέγοντας πως περιμένουν την «Δευτέρα Παρουσία σαν τους Χιλιαστές» ενώ ο ίδιος προτίμησε να συνεργάζεται με όλους τους οικονομικούς δολοφόνους, προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία του και να εξακολουθεί να εξαπατά και να εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό.
Τέλος να υπενθυμίσουμε στον Πρωθυπουργό κι ένα απόσπασμα από το ποίημα «Όσο μπορείς» του αείμνηστου ποιητή μας Κωνσταντίνου Καβάφη που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα