ΛΑΕ: “Το “Ιδιώνυμο” θα μείνει στα χαρτιά”

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ξεπεράσει κάθε όριο σε αυταρχισμό και αποδεικνύεται η πλέον πιστή συνεργάτης των δανειστών και με κάθε τρόπο προσπαθεί να υλοποιήσει τις επιλογές τους. Είναι απαράδεκτη και προκλητική για κάθε εργαζόμενο-η, για κάθε δημοκράτη, η ν-τροπολογία σύμφωνα με την οποία η αντίσταση μετατρέπεται σε ιδιώνυμο αδίκημα και τιμωρούνται με φυλάκιση, όσοι διαμαρτύρονται και αγωνίζονται κατά των πλειστηριασμών των λαϊκών περιουσιών”. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΛΑΕ τονίζοντας παράλληλα ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν οι αντιδράσεις των συλλογικοτήτων, προσθέτοντας ότι “το κίνημα θα ενισχυθεί”.

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να εξυπηρετήσει τους δανειστές και τους τραπεζίτες, χρησιμοποιεί κάθε μέσον. Κάνουν λάθος οι μνημονιακοί αν νομίζουν ότι τέτοιες ενέργειες θα σταματήσουν τις αντιστάσεις.
Αντιθέτως το κίνημα θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Η επιχείρηση λεηλασίας των λαϊκών κατοικιών θα φέρει και την ανατροπή τους. Είναι χρέος των συνδικάτων, του πνευματικού και επιστημονικού δυναμικού της χώρας, των κινημάτων που αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας, των δανειοληπτών, η μαζική και συλλογική αντίδραση στο ΙΔΙΩΝΥΜΟ”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα