Λαζαρίδης: «Άδικο για τους παίκτες η στάση του Ίβιτς»

 

 

Ο 37χρονος Νίκος Λαζαρίδης έζησε εκ των έσω μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στα ελληνικά γήπεδα και φυσικά οι «σκιές» που άφησε ο Βλάνταν Ίβιτς αλλοιώνουν – έστω και κατ’ ελάχιστο – τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, πόσο μάλιστα την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε φυσικά να βγάλει συμπεράσματα για την εικόνα των παικτών του ΠΑΟΚ, αλλά θεωρεί σε κάθε περίπτωση άδικη την παρέμβαση του Βλάνταν Ίβιτς: «Έπεσα από τα  σύννεφα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο», δήλωσε στον Sport Fm ο Νίκος Λαζαρίδης και συνέχισε: «Είναι άδικο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ να βγαίνει ο προπονητής να λέει τέτοια πράγματα για τους παίκτες. Δεν ισχύει, πιστεύω. Όταν αγωνίζεσαι δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για το καλό της ομάδας. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να καταλάβω αν έδωσαν το 100% ή όχι. Αλλιώς φαίνονται τα πράγματα από μέσα και αλλιώς από έξω. Θεωρώ, πάντως, ότι είναι άδικο για τους παίκτες.

Δεν ξέρω τι θα γίνει από δω και πέρα στον ΠΑΟΚ, αυτό είναι δικό τους θέμα. Πάντως, διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα, με έναν παίκτη κλάσης όπως ο Ροντρίγκεζ. Εμείς ίσως να εκμεταλλευτήκαμε την κούραση και να γυρίσαμε το ματς. Πάντως το πιστέψαμε και δεν το παρατήσαμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα