Λαζαρίδης: «Η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση αυτό το νομοσχέδιο»

«Η κυβέρνηση, έφερε το νομοσχέδιο για την αλλαγή του καταχωρισμένου φύλου, χωρίς διαβούλευση, επιπόλαια και πρόχειρα. Και εμείς αυτό που είπαμε είναι ότι δεν είναι ένα φιλελεύθερο ή αριστερό νομοσχέδιο, αλλά ένα κακό νομοσχέδιο».

Αυτό δήλωσε μιλώντας στον ρ/σ Real Fm ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ είπε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μια φιλελεύθερη πολιτική δύναμη, η οποία αναγνωρίζει την ανάγκη καθιέρωσης διαδικασίας για τη διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου. «Αυτό είναι ξεκάθαρο. Από το 1976, με νόμο που Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει γίνει αυτό. Αναγνωρίζουμε, επίσης, ότι υπάρχει ανάγκη εκσυγχρονισμού του υπάρχοντος πλαισίου και βεβαίως της προστασίας των ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων. Θέλω, επίσης, να θυμίσω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης -ως υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας- μαζί με άλλους 17 βουλευτές του κόμματος ψήφισε το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης», υπογράμμισε ο ίδιος.

Συνεχίζοντας ο κ. Λαζαρίδης πρόσθεσε: «Αυτό που καταδείχτηκε χθες είναι ότι η κυβέρνηση συνολικά, από όλη την διαδικασία, βγαίνει τραυματισμένη γιατί οι απόψεις της είναι σε αντίθεση με τη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Η κυβερνητική πλειοψηφία βρίσκεται σε αποδρομή και το μόνο που τους κρατάει είναι η καρέκλα. Αν έβαζα ένα τίτλο σε μια εφημερίδα θα έλεγα ότι είναι η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα