Λαμπρή τελετή απονομής για το Έπαθλο Novasports!

Σε μία ξεχωριστή βραδιά για το Volleyball και το Water Polo, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, οι απονομές του 13ου Επάθλου Novasports. Στην εκδήλωση που παρουσίασαν οι Παντελής Λώλης και Χριστίνα Κομίνη, βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών στο Volleyball και στο Water Polo, για τη σεζόν 2014-2015. Το Έπαθλο Novasports είναι μία πρωτοβουλία που 13 χρόνια τώρα τυγχάνει ευρείας αποδοχής, και αποτελεί πλέον έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού.

Την κατάκτηση του Επάθλου Novasports ως πολυτιμότερος παίκτης στο Volleyball πέτυχε ο Ερνάρντο Γκόμεζ (μέχρι πέρσι στον ΠΑΟΚ και από φέτος στην τουρκική Ινεγκόλ), ενώ «Novasports Rookie of the year» αναδείχτηκε ο Λέο Άντριτς (μέχρι πέρσι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και από φέτος στην ελβετική Λουγκάνο). Αντίστοιχα, η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα (πέρσι με την φανέλα του Πανναξιακού και από φέτος μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού) κατέκτησε το Έπαθλο Novasports στις γυναίκες ως πολυτιμότερη παίκτρια του πρωταθλήματος και «Novasports Rookie of the year» αναδείχτηκε η Ιωάννα Πολυνοπούλου της ομάδας Μακεδόνες Αξιού.

Στο Water Polo, το Έπαθλο Novasports κατέκτησε ο Γιάννης Φουντούλης του Ολυμπιακού που ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης, ενώ τη διάκριση «Novasports Rookie of the year» κέρδισε ο Άγγελος Φώσκολος (μέχρι πέρσι στον Πανιώνιο και από φέτος στον Υδραϊκό). Στις γυναίκες, πολυτιμότερη παίκτρια και νικήτρια για το Έπαθλο Novasports αναδείχθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη (πολίστρια του Ολυμπιακού). Τέλος, «Novasports Rookie of the year»  αναδείχτηκε η Κυριακή Στρατηδάκη του Τρίτωνα Αμαρουσίου.

Ξεχωριστό σημείο της βραδιάς αποτέλεσε η βράβευση της Εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξήχθη τον περασμένο Αύγουστο στο Καζάν, καθώς και για τη συνολική της προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό. Τη βράβευση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet κ. Πάνος Παπαδόπουλος.

Από το βήμα της εκδήλωσης, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Forthnet, κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης αναφέρθηκε στο θεσμό: «Η σημερινή βραδιά αποδεικνύει την συνεχή στήριξη της Forthnet και των καναλιών Novasports σε δύο αθλήματα που μας έχουν κάνει ιδιαίτερα περήφανους με διεθνείς επιτυχίες, και σε επίπεδο συλλόγων, αλλά και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Για άλλη μια φορά στρέφουμε τους προβολείς της δημοσιότητας στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, στους αθλητές και τις αθλήτριες που διέπρεψαν στις πισίνες και στα παρκέ. Αυτά τα 13 χρόνια, με το Έπαθλο Novasports αναδεικνύουμε και προβάλλουμε  αθλητές και αθλήτριες που δεν διακρίθηκαν μόνο για μια σεζόν στα αθλήματα τους, αλλά διέγραψαν και στη συνέχεια μία λαμπρή πορεία, με άλλα λόγια δικαίωσαν τον τίτλο τους, αποδεικνύοντας έτσι και την εγκυρότητα θεσμού. Πιστεύουμε στον ελληνικό αθλητισμό και επενδύουμε σε αυτόν. Θέλουμε να προβάλλουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που πρωταγωνιστούν και από φέτος προχωράμε στην αναβάθμιση του θεσμού, διευρύνοντας σημαντικά τις κατηγορίες βράβευσης και στα δύο αθλήματα, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους αθλητές και αθλήτριες να αναδειχθούν ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται».

Χαιρετισμό απηύθυναν, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Παντελής Ταρνατόρος, και ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος, οι οποίοι στάθηκαν στη συνεπή και μακρόχρονη στήριξη και προβολή των δύο αθλημάτων από την Forthnet, μέσα από το συγκεκριμένο θεσμό.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι στη διοργάνωση του Επάθλου Novasports πολύτιμοι συνεργάτες και αρωγοί υπήρξαν για ακόμα μία χρονιά η Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.), η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), αλλά και ο «Ειδικός Συνεργάτης Novasports Events», κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής του Επάθλου Novasports την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 18:00, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και στις 23:00 από το Novasports 3. Σε επανάληψη θα μεταδοθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 15:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. H τελετή απονομής θα προβληθεί επίσης από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα