«Λαοθάλασσα» για τον Βασάλο από τις «Βασαλίτσες» του: Η «Α» πέρασε το Σάββατο μαζί του

 Της Σπυριδούλας Κάμπου

Το κείμενο που ακολουθεί δεν αποτελεί προϊόν διαφήμισης ή  δημόσιων σχέσεων. Είναι πέρα για πέρα αληθινό, σύμφωνα με όλα αυτά που έζησα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο το απόγευμα του Σαββάτου. Αν δεν το ζούσα, αν δεν το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια, αν δεν προσπαθούσαν να με ποδοπατήσουν για να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του, και να μου το λέγανε δεν θα το πίστευα.

Εκατοντάδες κοριτσάκια και αγόρια, κάθε ηλικίας, από 4 μέχρι και 30 χρονών, είχαν συγκεντρωθεί από το νωρίς το απόγευμα στο κατάστημα «Dell» στο Athens Mall στο Μαρούσι, όπου ο δημοφιλής «Μαχητής» του “Survivor” θα έκανε μία κλήρωση και θα μοίραζε αυτόγραφα. Τα σκηνικά που διαδραματίστηκαν μου έφεραν στον νου τις παλιές καλές εποχές με τον Σάκη Ρουβά, όπου οι Ρουβίτσες προκαλούσαν «λαοθάλασσα» γύρω του.

Έτσι ακριβώς συμβαίνει τώρα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις «Βασαλίτσες» του! Εκείνο που με εντυπωσίασε ήταν η αυθεντικότητά του. Για τρεις ολόκληρες ώρες μοίραζε αυτόγραφα, έβγαζε φωτογραφίες με τους θαυμαστές του, συνομιλούσε για αρκετή ώρα μαζί τους, και όλα αυτά χωρίς να βαρυγκομαχάει ή να δείχνει ότι το κάνει fake!

Αντιθέτως, ήταν καθ’ όλα αληθινός, έδινε όλη του την αγάπη και το απολάμβανε στο έπακρον. Στο πλευρό του «βράχος» και συνοδοιπόρος στο όνειρό του παιδιού του, ο πατέρας του Γιάννης Βασάλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα