Λαχτάρισε αλλά νίκησε ο Πανιώνιος

Άνευρος ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον ουραγό Πλατανιά, πήρε όμως τη νίκη στο τέλος με σκορ 2-1, αφού εκμεταλλεύτηκε την  αριθμητική του υπεροχή που προήλθε από το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων.

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ  στο 29′. Σκόρερ για μία ακόμη φορά οΣπιριντόνοβιτς με αρκετή τύχη, αφού η μπάλα κόντραρε στον Ντικαμονά και άλλαξε πορεία πηγαίνοντας πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Ο Πλατανιάς στο 61′ έφερε το ματς στα ίσα. Σκόρερ ο Ενσικουλού με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ, καθώς στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους οι Χανιώτες είχαν πάρει τον έλεγχο του ματς.

Στο 73′ αποβλήθηκε ο Κοροβέσης και αυτό άλλαξε τις ισορροπίες με τον Πανιώνιο να πιέζει και να δέχεται ένα «δώρο» του Κοκκαλά στο 82’ όταν του έφυγε η μπάλα, με αποτέλεσμα ο Γκιοατά να κάνει το 2-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαμούρης (Πειραιά), βοηθοί του οι Χούσκογλου (Θράκης) και Βασιλόπουλος (Έβρου), ενώ τέταρτος ο Σκουλάς (Θεσσαλίας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί (80’ Βουκελάτος), Γκιοατά, Λάμπρου (65’ Σαραμαντάς), Κόρμπος, Σιώπης, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (72’ Γεσίλ), Ντουρμισάι

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Ντεβέσα (87’ Γκρζέλτσακ), Βάντερσον, Κοροβέσης, Στάθης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος (90’+ Πατράλης), Μπούντνικ (77’  Ουές), Ενσικουλού, Ντικαμονά, Στάμου

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα