Λεάλι: «Σημαντικό να προκριθούμε στους ομίλους»

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού εξ’ Ιταλίας, ο  Νικόλα Λεάλι, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας. Ο 23χρονος πορτιέρο που ανήκει στη Γιουβέντους αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η είσοδος στους ομίλους του Champions League:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι πολύ σημαντική πρόκληση να έρθεις σε ένα νικηφόρο σωματείο σαν τον Ολυμπιακό, το σωματείο με τις περισσότερες νίκες στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και με τεράστια κίνητρα γι’ αυτή τη νέα περιπέτεια».

Για τη συμμετοχή στο Champions League: «Δεν έχω αγωνιστεί μέχρι στιγμής στο Champions League, όμως η διοργάνωση αυτή αποτελεί το όνειρο όλων των ποδοσφαιριστών και νομίζω ότι για ένα νικηφόρο σωματείο όπως είναι ο Ολυμπιακός είναι ένα στοιχείο πολύ σημαντικό και βασικό. Συνεπώς το να αγωνιστούμε εκεί αποτελεί σίγουρα τον πρώτο στόχο, και το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν που θα γίνει, θα είναι για το Τσάμπιονς Λιγκ, κατά συνέπεια θα είναι πολύ σημαντικό για όλους μας».

Για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού από τον ίδιο: «Στους φιλάθλους του Ολυμπιακού μπορώ να πω μόνο ότι θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα αυτή, ότι είναι μία πολύ σημαντική φανέλα, ότι έχει κερδίσει πολλά και ότι πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει. Έχω λοιπόν πολλά κίνητρα και προθυμία για πολύ δουλειά προκειμένου να πετυχαίνουμε πάντα σημαντικούς στόχους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα