Λεβαδειακός: 3-0 την Καλλονή και ελπίζει…

Σημαντική νίκη, με σκορ 3-0, πέτυχε η ομάδα του Λεβαδειακού κόντρα στην Καλλονή, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα της Βοιωτίας ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο μισάωρο, καθώς είχε ήδη διαμορφώσει το 2-0 και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πιστοποίησε τη σπουδαία νίκη της, πετυχαίνοντας το 3-0.

Το σκορ άνοιξε στο 17’, Λουίς Μπουσταμάντε και το 2-0 έγινε στο 29’, από τον Ηλία Κώτσιο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 45’+1’, με αυτογκόλ του Αντώνη Πετρόπουλου.

Με τη νίκη αυτή, ο Λεβαδειακός παρέμεινε οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και επί της ουσίας διατήρησε ένα μικρό – έστω – πλεονέκτημα στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, με βοηθούς τους Αντώνη Καρατζίκα και Στυλιανό Τσολάκη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Καλτσάς, Λεοζίνιο και Κεϊτά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Στάθης, Μπουσταμάντε (61’ Ζίτο), Μιλιάζες, Πελέ (78’ Μιλοσλάβιεβ), Πίντερ, Πουλίδο (85’ Κατίδης), Τομάς, Γιακουμάκης, Κώτσιος, Μάντζιος
ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Κριπιντίρης, Αντέγιο, Τσαμπουρής, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς (46’ Άλβες), Λεοζίνιο, Μανούσος (79’ Άρας), Ντελγκάδο (55’ Ναβάρο), Πετρόπουλος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα