Λεουτσάκος: «Ίσως και να προλάβει ο Ηρακλής»

Ελπίδες στον κόσμο του Ηρακλή αφήνει ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος σε δηλώσεις του στον ArenaFM παραδέχθηκε το μπάχαλο που επικρατεί στην κατηγορία και που για μία ακόμη χρονιά δεν επιτρέπουν την ομαλή έναρξη του πρωταθλήματος και κατακεραύνωσε τη διοίκηση της ΕΠΟ που δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο για τη Super League:

 «Βλέπω ομίχλη. Μας έχουν καταστρέψει. Δεν υπάρχει αυτό. Πρώτη φορά βλέπω Διαιτητικό Δικαστήριο να βγάζει απόφαση και ταυτόχρονα να ορίζει μπαράζ. Κάποια στιγμή και η ΕΠΟ πρέπει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αναλογιστεί τι γίνεται με τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω. Κάνουν προετοιμασία από τον Ιούλιο. Θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα; Ποιοι θα είμαστε; Δεν ξέρουμε.

Το είπα και στο πρώτο συμβούλιο της ΕΠΟ. Κύριοι μας έχετε αιχμαλωτίσει. Δεν είναι μόνο η Super League πρωτάθλημα. Κάναμε εξυγίανση, δώσαμε λεφτά να φύγει ο κόσμος, είπαμε του χρόνου να είμαστε λιγότερες ομάδες, περάσαμε 23χρονους να παίξουν. Τι άλλο να κάνουμε για να γίνει αυτή η κατηγορία πιο αξιόπιστη;».

Για την ενημέρωση που έχει για τον Ηρακλή: «Πριν λίγο μου είπαν ότι ενημέρωσαν τους παίκτες ότι 11 του μηνός θα βγουν δελτία, βρέθηκαν λεφτά. Τι να πρωτοπιστέψω; Εμένα δεν μου έχει έρθει κάποιο χαρτί επίσημο, από τα Μέσα τα μαθαίνω. Ως τις 11 Σεπτεμβρίου πρέπει να φέρει δελτία, αρχικά πέντε. Μέχρι τότε δεν μπορώ να σας πω κάτι».

Για το αν υπάρχουν τα χρήματα για να βγάλει ενημερότητες και κατ’ επέκταση δελτία: «Ναι. Τι να σας πω τώρα, ξέρω γω; Έχω τρελαθεί. Κάναμε κάποια πράγματα από πέρυσι γι’ αυτή την κατηγορία, αλλά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που γίνεται τώρα με συμπαραστάτη την ΕΠΟ. Τι άλλο να κάνουμε; Έχω να διαχειριστώ και το γεγονός ότι έχουν δημιουργηθεί μεταξύ πόλεων και ομάδων αντιπάθειες. Είναι σοβαρό το θέμα. Έχουν έναν νομικό η Δόξα Δράμας και η ΑΕ Καραϊσκάκης που έχει καταφερθεί κατά όλων των ομάδων, γιατί δεν πήραν άδεια».

Για το αν ο Καραϊσκάκης θα παίξει Β’ Εθνική: «Δεν το ξέρω. Να σας πω κάτι και να βγάλει μια άλλη απόφαση η ΕΠΟ; Αφού αυτή διαχειρίζεται τα πρωταθλήματα. Εμείς θα πούμε, δεν θέλουμε να έρθει κάποιος ή δεν θέλουμε να γίνει αυτό. Θα ακουστεί; Βγήκε απόφαση να μη γίνει το μπαράζ και μετά από δύο ημέρες βγήκε να γίνει κανονικά. Με ποιον ΚΑΠ; Τον περσινό, τον φετινό; Έχω μπερδευτεί. Και θα φέρει μία ομάδα που θα έχει κάνει εξυγίανση παίκτες κάτω των 23 και η άλλη θα κάνει ό,τι μεταγραφές θέλει. Αυτό είναι ισονομία;

Και ο περσινός ΚΑΠ και ο φετινός γράφουν μπαράζ πέραν της 5ης Ιουλίου δεν μπορεί να γίνει. Τι απόφαση είναι αυτή που βγαίνει… Είναι άδικο αυτό που μας κάνουν. Πήρε μία σωστή απόφαση η διοίκηση του κυρίου Γραμμένου. Είναι πολλά πράγματα που έχουν ερωτηματικά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα