Λεφτά υπάρχουν (στην Ελβετία)!

Είναι η 14η ομάδα στην καριέρα του! Δεν τολμούμε να γράψουμε πως θα είναι και η τελευταία, αφού είναι υγιής και συνεχίζει. Ο Φάνης Γκέκας μετά την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Ισπανία και την Τουρκία, θα πετύχει γκολ σε μία ακόμη χώρα, την Ελβετία.

Παρά το ότι πολλάκις έχει βρεθεί σε δυσμένεια από τους προπονητές του, πάντα καταφέρνει να βρει δουλειά κι αλλού. Αυτό το καταφέρνει χάρη στο γεμάτο του βιογραφικό. Όπου κι αν παίζει σκοράρει, είναι αποτελεσματικός και ομάδες που ζητάνε μόνο αυτό από τον σέντερ-φορ τους, είναι πάντα ικανοποιημένες με τον 36χρονο Έλληνα φορ.

Η ελβετική Σιόν, λοιπόν, ήταν αυτή που επέλεξε τον Φάνη Γκέκα για τη γραμμή κρούσης της και μάλιστα του προσέφερε το απίστευτο ποσό των 550.000 ευρώ για συμβόλαιο 1,5 έτους! Τρελό ποσό, ίσως όχι για τους ευκατάστατους Ελβετούς, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής άνω των 35 ετών!

Το αν θα προσαρμοστεί ο Γκέκας στις συνθήκες του ελβετικού ποδοσφαίρου δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο με την καλή του κράση και δεδομένου ότι η πρώτη κατηγορία της Ελβετίας δεν είναι δα και το δυσκολότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, μάλλον πάει για μία ακόμη επιτυχία στην καριέρα του! Στόχος της Σιόν να βγει στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος (αν και βρίσκεται αρκετά πίσω φέτος), ή του αγαπημένου της θεσμού, του Κυπέλλου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα