Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Σπύρου Ρέβη: Κλοπιμαία μεγάλης αξίας

Σε έξαρση είναι οι ληστείες στη Μύκονο, με πρόσφατο θύμα τον γνωστό μάνατζερ Σπύρο Ρέβη. Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στην πολυτελή του βίλα ενώ εκείνος έλειπε και του πήραν όλα τα κοσμήματα που είχε στο σπίτι του.

Η κινητοποίηση του κλιμάκιου της Ασφάλειας Αττικής ήταν άμεση, που έφτασε στο νησί για την εξιχνίαση της νέας υπόθεσης. Η εισβολή έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, που σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso οι «ποντικοί» μπήκαν ανενόχλητοι στο σπίτι στην περιοχή Φάμπρικα, όπου έφυγαν με πολλά κοσμήματα που έδειχναν να είναι ανυπολόγιστης οικονομικής αξίας. Λογάριαζαν όμως δυστυχώς χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο Σπύρος Ρέβης τους είχε μία δυσάρεστη έκπληξη. Τα κοσμήματα ήταν «μαϊμού».

Όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ στην Ασφάλεια, αν και αρχικά είχε δηλώσει πως του έκλεψαν ένα πανάκριβο rolex και κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ, τελικά έδωσε και συμπληρωματική κατάθεση αναφέροντας πως τα κλοπιμαία κόστιζαν περίπου 3.000 ευρώ. Ωστόσο, η αστυνομία έχει θορυβηθεί με τις συνεχόμενες διαρρήξεις στο νησί των ανέμων και εξετάζει το ενδεχόμενο το νέο κρούσμα να συνδέεται με τη σπείρα που πριν λίγες μέρες είχε εισβάλει στο σπίτι Αράβων τουριστών…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα