Λιάγκας: «Δεν έχω εμμονές με το Down Town, αλλά…»

Στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά σχολίασαν το εξώφυλλο του Down Town που φιλοξένησε δημοφιλείς Έλληνες ντυμένους πρόσφυγες.

«Δεν έχει δικαίωμα ένας άνθρωπος που ανήκει στην showbiz όπως ας πούμε η Καραβάτου – δεν μιλάω για το εικαστικό αποτέλεσμα – άρα γιατί κάποιοι ενοχλούνται που κάποιοι άνθρωποι θέλουν να περάσουν αυτό το μήνυμα;», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και συμπλήρωσε:

«Δεν μιλώ για το εικαστικό αποτέλεσμα, ούτε εμένα μου αρέσει το εικαστικό αποτέλεσμα. Η σοβαρή δημοσιογράφος η Κοσιώνη έχει δικαίωμα να περάσει το μήνυμα και δεν έχει δικαίωμα ο Μουτσινάς; Τι τους έχει ενοχλήσει δεν έχω καταλάβει. Την Τσανακλίδου την ενόχλησε που στο ίδιο εξώφυλλο είναι η Καραβάτου;

Είναι αυτό που έχω πει εγώ σε άλλες περιόδους που με κράξατε. Όταν σε ένα περιοδικό φωτογραφίζονται 20 γυμνοί για το AIDS και τους δείχνουμε, δεν κοιτάει κανείς το μήνυμα για το AIDS, όλοι κοιτάμε να πάρουμε λίγο μάτι, όμως στο περιοδικό δεν λέει κανείς τίποτα. Τώρα λοιπόν «την φάγανε».

Όσον αφορά τη δική του περίπτωση υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι δεν είμαι εμμονικός άνθρωπος και το Down Town από την πρώτη ημέρα που έχει βγει με κράζει ανελέητα. Δεν με ενόχλησε η φωτογραφία με τις «φέτες» στο εξώφυλλο. Με ενόχλησε πως ήταν ένα κείμενο ανυπόγραφο και έγραφε ανακρίβειες σε ό,τι με αφορά και ένα κείμενο που έβρισκε μόνο αρνητικά. Που μπορεί να είμαι ο χειρότερος των Ελλήνων, πρέπει να έχω και ένα θετικό τουλάχιστον τόσα χρόνια που κάνω τηλεόραση. Με ενόχλησε που έχει ειπωθεί ότι εγώ ρωτήθηκα για το εξώφυλλο και έδωσα την συγκατάθεση μου. Δικαίωμα του καθένα να κάνει τη δημοσιογραφία που πιστεύει. Αδικεί όμως η δημοσιογραφία αυτή την Ζαμπέτογλου που είναι εξαιρετική δημοσιογράφος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα