«Λιοντάρι» για πάντα ο Γουέιν Ρούνεϊ

Είναι μόλις 28 ετών, έχει πολλά χρόνια δημιουργικού ποδοσφαίρου μπροστά του και είναι αιώνια πιστός σε… δύο φανέλες! Της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας. Ο Γουέιν Ρούνεϊ, περί ου ο λόγος, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί ποτέ από τα «λιοντάρια».

Όπως είχε δηλώσει κατά το παρελθόν ότι δεν σκοπεύει ποτέ να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι και με την Εθνική Αγγλίας και με αφορμή τα 49 γκολ που έφτασε, πιάνοντας τον μεγάλο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ξεκαθάρισε ότι θα παίζει με τη φανέλα της μέχρι να… γεράσει!

«Δεν θα είμαι ποτέ αυτός που θα πει ότι δεν είμαι… διαθέσιμος για την Εθνική. Η επιλογή του προπονητή είναι πάνω από τον καθένα. Η κλήση στην Εθνική ομάδα είναι η ύψιστη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή. Είμαι έτοιμος να πάω στη Ρωσία το 2018 για το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά από αυτό, θα είναι ρεαλιστικό να σκεφτώ πως νιώθω και να πάρω τις αποφάσεις μου. Όμως αισθάνομαι ότι μπορώ να κουβαλήσω το βάρος. Θα προσπαθήσω, αν μη τι άλλο. Όμως αν ο μάνατζερ πει ότι δεν με περιλαμβάνει στα πλάνα του, θα είναι καλύτερα να μην παίξω ούτε στα προκριματικά. Εγώ πάντως, δεν πρόκειται να αποσυρθώ από την Εθνική και θα επιδιώξω να είμαι στα σχέδια μέχρι το τέλος της καριέρας μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα