Λιποαναρρόφηση… στο ρόστερ του ΠΑΟ από τον Ζιλμπέρτο

Το… λίπος από το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένος να αφαιρέσει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος διαπίστωσε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των παικτών δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μεγάλου συλλόγου.

O Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει ήδη διαμορφώσει άποψη για το ρόστερ του Παναθηναϊκού κι έκανε εισήγηση για αποχωρήσεις στους Αλαφούζο και Στραματσιόνι.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» έχει καταλήξει στις ανάγκες που υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ωστόσο αυτός που θα τρέξει τον σχεδιασμό της ομάδας το επόμενο διάστημα είναι ο Στραματσιόνι, που έχει καλύτερη εικόνα και ήδη έχει κάνει προεργασία.

Στον αντίποδα ο Βραζιλιάνος θα αφιερώσει τον περισσότερο χρόνο στις λύσεις συμβολαίων και στις ανανεώσεις, με τους με Ζέκα και Λέτο να περιλαμβάνονται στην τελευταία κατηγορία. «Υπάρχει πολύ λίπος στην ομάδα, πρέπει ν’ αφαιρεθεί», εμφανίζεται να είπε στους Αλαφούζο και Στραματσιόνι ο Σίλβα, οι οποίοι συμφώνησαν και αποφάσισαν να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Μία από τις προτεραιότητες του Ζιλμπέρτο Σίλβα, είναι να μιλήσει με τους εκπροσώπους των Σάντσεθ, Εσιέν, Βέμερ, ώστε να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα