Λιποθυμία-σοκ της Ευριδίκης Βαλαβάνη

 

Τις χειρότερες μέρες της στο Survivor φέρεται να περνάει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το πρόσφατο λιποθυμικό της επεισόδιο πανικόβαλε τους συμπαίκτες της αλλά και τους γιατρούς του ριάλιτι επιβίωσης που έσπευσαν να την εξετάσουν.

Κάτι ανάλογο με αυτό που είχε πάθει στις αρχές του παιχνιδιού ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που η λιποθυμία του είχε ανησυχήσει το τηλεοπτικό κοινό, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από τον Άγιο Δομίνικο, συνέβη και στην αθλητικογράφο κατά το τέλος του τελευταίου συμβουλίου του νησιού όπου ανακοινώθηκαν προς αποχώρηση ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Μπο.

Αν και δεν είδαμε τα πλάνα της λιποθυμίας της, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν, ένιωσε ξαφνικά μία έντονη ζαλάδα, έπεσε κάτω, και ευτυχώς επανήλθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αφού της έβρεξαν το κεφάλι της στη συνέχεια την έβαλαν να ξεκουραστεί ώστε να αποκτήσει πλήρως τις αισθήσεις της. Το ότι έχει διακοπεί η περίοδός της λόγω των συνθηκών πείνας και εξάντλησης που βιώνουν τόσους μήνες στο νησί, έχει επιβαρύνει αρνητικά τον οργανισμό της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα