ΛΟΒΕΡΔΟΣ: “Δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί για τις τηλεοπτικές άδειες ο Παππάς”

«Τα μέλη του ΕΣΡ έχουν ποινικές ευθύνες αν δεν τηρούν το Σύνταγμα». Αυτή η απάντηση του Νίκου Παππά σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου, που έκανε λόγο για σημαντικές καθυστερήσεις, έδωσε την ευκαιρία στον Ανδρέα Λοβέρδο να κάνει μία εξόχως επιθετική δήλωση.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υποστήριξε ότι ο τελευταίος που δικαιούται διλα να ομιλεί είναι ο κ. Παππάς. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λοβέρδου είναι:

“Όπως με συναίνεση αναδείξαμε το ΕΣΡ με την ίδια συναίνεση πρέπει να το στηρίξουμε να ασκήσει τα καθήκοντα του και πάνω από όλα να έχει οικονομική αυτοτέλεια. Ο τελευταίος που έχει δυνατότητα και δικαιούται να μιλάει για το ΕΣΡ και για ευθύνες είναι ο Υπουργός Ν. Παππάς. Ο άνθρωπος ο οποίος οδήγησε τα θέματα που αφορούν την ενημέρωση εκεί που είναι σήμερα και οδήγησε τη χώρα στη διεθνή της δυσφήμιση με την απόπειρά του να την κάνει  Βόρεια Κορέα. Ο άνθρωπος αυτός αντί να μιλάει για προβλήματα και ευθύνες του ΕΣΡ να κοιτάξει δίπλα στα υπουργικά του έδρανα να δει εκείνον τον Υπουργό που στα όρια της εθνικής μειοδοσίας εδώ και δυο χρόνια δεν πήγαινε στις Βρυξέλλες να διαπραγματευθεί τους διαύλους, που από τους διαύλους εξαρτάται το τηλεοπτικό σήμα και σε πολύ λίγα χρόνια  θα εξαρτάται το προϊόν που θα είναι στη δυνατότητα και στο σπίτι του κάθε Έλληνα. Αντί να τα κάνουν αυτά, να προετοιμάζονται γιατί έρχεται καινούργιο χαστούκι πιο ηχηρό από αυτό που έφαγαν πριν από ένα χρόνο”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα