ΛΟΒΕΡΔΟΣ: “Το 2018 ο Τσίπρας θα αποδράσει μέσω πρόωρων εκλογών”

Πεπεισμένος πως ο πρωθυπουργός, θα αναγκαστεί να προκηρύξει πρόωρες εκλογές εμφανίστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε επίσης πως  «θα ήθελε να μείνει 8 χρόνια» όμως «θα αναγκαστεί να φύγει για να συγκρατήσει δυνάμεις».

Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας πως «αυτή τη στιγμή η τακτική του (σ.σ. του Αλέξη Τσίπρα) είναι η τακτική διατήρησης δυνάμεων στην αντιπολίτευση. Δεν μπορεί να φθάσει πέραν του 2018 και η δική μου εκτίμηση είναι ότι είναι άβατο για αυτόν το δεύτερο εξάμηνο του 2018».

Δεν είχαν σχέδιο

Απαντώντας σε ερώτημα αν ο Αλέξης Τσίπρας είχε σχέδιο, ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν κατηγορηματικός: «Όχι, δεν είχε σχέδιο. Είχε τις λεγόμενες αυταπάτες, που εγώ το αποκαλώ εξαπάτηση του λαού με μείζονες υποσχέσεις. Προσπαθεί να ισοφαρίσει τον εαυτό του με την πραγματικότητα και αυτό κοστίζει κάποιες δεκάδες δισεκατομμύρια στον ελληνικό λαό. Θεωρείται ότι η Ελλάδα είναι καταχρεωμένη. Αν δεχθεί τους υπολογισμούς μας για το δημόσιο χρέος σε παρούσα αξία θα πρέπει να ομολογήσει ότι είχαν δίκιο το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ., που έλεγαν ότι, αν εξετάσουμε το χρέος κάθε χώρας, το ελληνικό είναι από τα μικρότερα, με τις παρεμβάσεις του 2012. Αυτό τον εμποδίζει να βγει να μιλήσει, γιατί πρέπει να ανατρέψει τα όσα έλεγε περί μη βιώσιμου χρέους».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα