«Λογικό να μας μισούν»

«Ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα. Ο σύλλογος με τις μεγαλύτερες και περισσότερες επιτυχίες και είναι πάντα πρώτος! Είναι λογικό οι αντίπαλοί μας να μας μισούν», τόνισε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πρόσθεσε:

«Αυτά τα σκηνικά τρόμου, όμως, που βιώνουμε συχνά πυκνά, δεν είναι νορμάλ. Νιώθεις λες και δεν μπορείς να πανηγυρίσεις! Λες και απαγορεύεται να βάλεις γκολ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος μέσος στη «Real News»

Για τα επεισόδια: «Νιώθεις λες και δεν μπορείς να πανηγυρίσεις! Λες και απαγορεύεται να βάλεις γκολ! Ειδικά σε ορισμένα γήπεδα η εχθρότητα ξεφεύγει! Είμαστε αντίπαλοι, δεν περιμένω να μας χειροκροτήσουν κιόλας. Όμως, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Όπως και να χει είδα, είδατε νομίζω ότι εμείς και γκολ βάλαμε και το πανηγυρίσαμε! Δεν φοβόμαστε! Αυτό που έγινε μετά ήταν λυπηρό! Πετούσαν αντικείμενα από πολύ κοντινή απόσταση, φωτοβολίδα εκτοξεύθηκε προς το μέρος μας και αναγκαστήκαμε να τρέξουμε προς τη φυσούνα και να μπούμε στα αποδυτήρια, γιατί η κατάσταση ξέφυγε! Ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα. Ο σύλλογος με τις μεγαλύτερες και περισσότερες επιτυχίες και είναι πάντα πρώτος! Είναι λογικό οι αντίπαλοί μας να μας μισούν. Αυτά τα σκηνικά τρόμου, όμως, που βιώνουμε συχνά πυκνά, δεν είναι νορμάλ. Ξεφεύγουν από τα όρια. Θα πρέπει να υπάρξουν επιτέλους ανάλογες τιμωρίες, ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ολυμπιακός, όπως και να χει, δεν φοβάται! Στο ΟΑΚΑ πήγαμε, κάναμε τη δουλειά μας, προκριθήκαμε και φύγαμε. Μακάρι αυτές οι ακρότητες να σταματήσουν κάποια στιγμή».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Κάναμε τη δουλειά μας. Προκριθήκαμε, όπως οφείλαμε. Μπορεί να έπρεπε να το έχουμε κάνει από το πρώτο παιχνίδι, όμως εντέλει επικρατήσαμε και της κακοδαιμονίας μας με τους τραυματισμούς, αλλά και των ανεγκέφαλων! Ο Ολυμπιακός οφείλει πάντα να στοχεύει στη νίκη. Τέτοια αποτελέσματα μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς».

Για το που αφιερώνει τη νίκη: «Στον κόσμο και στον πρόεδρο, οι οποίοι την ήθελαν όσο και εμείς. Είναι δική τους! Στόχος μας είναι να τους κάνουμε πάντα χαρούμενους και να τους δίνουμε τη δυνατότητα να πανηγυρίζουν διαρκώς. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη τους αγάπη και δεν θέλουμε ποτέ να το ξεχνάμε αυτό. Ο κόσμος μας είναι η δύναμη και το στήριγμά μας, όπως και ο πρόεδρος της ομάδας μας».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Θέλουμε το νταμπλ. Περάσαμε με παλικαρίσιο τρόπο από το ΟΑΚΑ και τώρα πάμε για να πάρουμε το Κύπελλο. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και εκεί θα κοιτάξουμε να παραμείνουμε μέχρι το τέλος. Υπάρχουν αρκετές αγωνιστικές μέχρι το φινάλε και μπορούμε ακόμη και να αυξήσουμε τη διαφορά μας από τους διώκτες μας. Ούτως ή άλλως, είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα