Λουίς Ενρίκε: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Για τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας του μίλησε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε:
«Το ντεμπούτο μου στο Champions League είναι κάτι ξεχωριστό για μένα, κάτι πραγματικά ελκυστικό. Η ομάδα μου βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Φυσικά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά είμαστε σε καλή φάση. Δεν είμαι πιο νευρικός απ’ ότι συνήθως. Είναι πράγματι μία διαφορετικού τύπου διοργάνωση και όσο προχωράμε όλα θα είναι διαφορετικά, αλλά δεν αλλάζει κάτι για μας. Είναι ακόμη ένα παιχνίδι.

Δεν έχουμε κάνει κάποιες ιδιαίτερες ετοιμασίες. Δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε κάθε βδομάδα. Έχουμε κάνει καλή αρχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλά να αποδείξουμε. Θα έρθουν και δύσκολες στιγμές και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε.

Με ρωτάτε για το ποιο τίτλο προτιμώ. Θέλω να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Όταν κερδίζουμε, γίνομαι ευτυχισμένος. Τα ρεκόρ δεν με απασχολούν. Αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, θα κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Το πρώτο που θέλουμε να κάνουμε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, είναι να νικήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα