Λουκάκου… ο αντικαταστάτης του Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ρομελού Λουκάκου δεν… ταίριαζε στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά φαίνεται πως «κολλάει» μία χαρά στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία προορίζει τον Βέλγο επιθετικό για αντικαταστάτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ είναι πιθανό να αγωνιστεί για τελευταία χρονιά στους Παριζιάνους, καθώς ετοιμάζει τις βαλίτσες του είτε για το Μιλάνο και τους «ροσονέρι» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είτε για το MLS των ΗΠΑ, απ’ όπου έχει σημαντικές προτάσεις στα χέρια του.

Η διοίκηση της Παρί φέρεται να έχει επιλέξει την περίπτωση του επιθετικού της Έβερτον, στον οποίο διακρίνει εξαιρετικά στοιχεία. Ο Λουκάκου αγωνιζόταν δανεικός στην ομάδα του Λίβερπουλ από την Τσέλσι, καθώς δεν… χωρούσε στο ρόστερ του Μουρίνιο. Το καλοκαίρι η Έβερτον εξαγόρασε τα δικαιώματά του, αποτελώντας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της.

Η καλή του παρουσία έχει ενισχύσει πολύ τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει την κίνησή της, ακόμη και από την περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα