Λουτσέσκου, Ζόρντι Κρόιφ και… επανεκκίνηση!

Δύο χρονιές με όνειρα και προοπτικές, δύο χρονιές με πλήρη αποτυχία! Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς έχει καταστρώσει ήδη το πλάνο του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι αλλαγές θα λάβουν χώρα σε όλα τα επίπεδα. Διοίκηση, τεχνικό τικ και ρόστερ θα υποστούν τη βάσανο της… Ιεράς Εξέτασης και Αξιολόγησης για όλα όσα έχουν κάνει και ιδιαίτερα για όσα ΔΕΝ έχουν κάνει και θα κριθούν ανάλογα.

Ήδη ο Ζήσης Βρύζας αποτελεί παρελθόν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, μετά την παραίτηση που υπέβαλλε και την επιμονή του σε αυτή. Το όνομα που φαίνεται να κερδίζει πόντους, λόγω και της δεδομένης συνεργασίας του με τον πρόεδρο, Ιάκωβο Αγγελίδη, είναι αυτό του Ζόρντι Κρόιφ. Ο γιός του σπουδαίου Γιόχαν Κρόιφ, συνεργάστηκε άψογα με τον Αγγελίδη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στο Ισραήλ παρουσιάζουν ως δεδομένη τη μετακίνησή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Εξελίξεις φέρονται να υπάρχουν και στο πόστο του προπονητή. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα ολοκληρώσει το έργο του και στο τέλος της περιόδου θα αποτελέσει παρελθόν. Το όνομα που κυκλοφόρησε έντονα ως βασική υποψηφιότητα για τη διαδοχή στον πάγκο της ομάδας, είναι αυτό του Ραζβάν Λουτσέσκου! Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα στη Skoda Ξάνθη, την οποία ανέλαβε στα πολύ χαμηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας και την έφτασε να διεκδικεί την έξοδό της στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή να αξιολογηθούν άπαντες. Από τους ποδοσφαιριστές, μέχρι και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Ειδικά στο ρόστερ, οι αλλαγές δεν αποκλείεται να είναι σαρωτικές. Το πλάνο του Ιβάν Σαββίδη έχει βάθος πενταετίας και γι’ αυτό έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του, ώστε να λειτουργήσουν ανάλογα στις όποιες κινήσεις κάνουν.

Αλλαγές αναμένονται και σε επίπεδο σχέσεων της ΠΑΕ με τους οργανωμένους φιλάθλους. Από τη μία η δράση των οπαδών προκάλεσε και φέτος αρκετές δυσάρεστες καταστάσεις και από την άλλη ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει να προσαρμόσει την αντιμετώπισή του απέναντι στους συνδέσμους σύμφωνα με τις επιταγές της Πολιτείας, καθώς οι τιμωρίες θα είναι εξαιρετικά σκληρές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα