Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες μαχητές…»

Αισιόδοξος για την διπλή μάχη του ΠΑΟΚ με την Έστερσουντ για τα play offs του Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε ο Ρασβάν Λουτσέσκου.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ απέναντί σας, για ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι τιμή και περηφάνια για μένα που ανήκω στον ΠΑΟΚ. Ξέρω καλά ότι έχω δουλέψει σε μικρό διάστημα, και έγιναν πολλά. Υπήρχαν πολλές ιδέες που ήθελα να τους περάσω. Ήταν δύσκολη εβδομάδα ειδικά για τους παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος διότι βρήκα απέναντί μου φανταστικούς παίκτες, πανέτοιμους να δώσουν μάχες, έτοιμοι να αντιδράσουν. Κάναμε καλές και αποδοτικές προπονήσεις. Όλα έγιναν σύντομα και δεν θα είναι εύκολο να γίνει ό,τι ακριβώς ζητάω. Ξέρω όμως ότι με την ποιότητα και την εξυπνάδα τους μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που υπάρχουν», δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά».

Και συμπλήρωσε: «Πρώτα από όλα, περιμένω τη νίκη που θα μπορέσει να μας στείλει στους ομίλους. Περιμένω να δω θέληση να παίξουμε δυνατά, να παλέψουμε όλοι μαζί μέσα στο γήπεδο. Όταν υπάρχουν τέτοιες αλλαγές, οι παίκτες ενώνονται και παλεύουν όλοι μαζί. Πρέπει όλοι να δείξουμε αντίδραση. Οι παίκτες περιμένουν αυτό το παιχνίδι, ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που απέκλεισε τη Γαλατά. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα