Λούκας για Μπαρτσελόνα, λεφτά για ΠΑΟΚ

Όταν η διοίκηση του ΠΑΟΚ προέβλεπε ποσοστό μεταπώλησης για τον Λούκας Πέρεθ, κάποιοι ασκούσαν αφ’ υψηλού κριτική για το… μικρό ποσό που είχε δώσει η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την αγορά του Ισπανού παίκτη.

Ο Λούκας Πέρεθ απασχολεί πλέον την Μπαρτσελόνα και εφόσον κλείσει η συμφωνία και ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η Λα Κορούνια θα βάλει στο ταμείο της πάνω από 12 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 3.500.000 και πλέον, θα καταλήξουν στο ταμείο του «Δικέφαλου του Βορρά».

Για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και άλλες ομάδες, όπως η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ και η κάτοχος (για τρεις συνεχόμενες σεζόν παρακαλώ) του Europa League, Σεβίλλη. Αυτό σημαίνει ότι η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας “Sport”, οι Καταλανοί έχουν έρθει σε επαφή με τον παίκτη, τον μάνατζέρ του, αλλά και την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, κάνοντας γνωστό πως ο 27χρονος άσος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Λουίς Ενρίκε.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα το deal είναι πιθανό να κλείσει περίπου στα 12.000.000 ευρώ, παρότι η ρήτρα στο συμβόλαιό του ανέρχεται στα 20.000.000 ευρώ.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βάλει στα ταμεία περίπου 3.600.000 ευρώ, αφού διατηρεί 30% ποσοστό μεταπώλησης. Την εφετινή σεζόν, ο Ισπανός επιθετικός σημείωσε 19 γκολ σε 39 συμμετοχές, έχοντας καθοριστική συμβολή στην παραμονή της Λα Κορούνια στη La Liga.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα