Λούκας: «Θέλουμε γκολ στο Καραϊσκάκη»

Τη χρησιμότητα ενός τέρματος στο Καραϊσκάκη περιέγραψε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ Μαρτίνεθ, με την ευκαιρία της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 31ης αγωνιστικής.

«Νοιώθω καλά και είμαι 100% έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Τούμπα. Θα ήταν χαζό αν είχαμε σκοπό να πάμε εκεί και να παίξουμε αμυντικά. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και θα πάμε να παίξουμε επιθετικά εκεί, έτσι ώστε να βάλουμε γκολ και να έχουμε το πλεονέκτημα για την πρόκριση. Έχουμε συζητήσει μέσα στην ομάδα και είμαστε ενωμένοι και έτοιμοι για οτιδήποτε αντιμετωπίσουμε στο Καραϊσκάκη. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι να βοηθήσουμε και εμείς οι παίκτες τους διαιτητές να σφυρίξουν καλά και να μην μας αφήσει να μας επηρεάσει τίποτα.

Είναι ικανοποίηση το βραβείο, αλλά προτιμώ να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Η χρονιά θα είναι πετυχημένη για εμένα, αν και η ομάδα πετύχει. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στα play off και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Όσο για την νέα χρονιά θα είναι πετυχημένη αν πάρουμε το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα