Λυκογιάννης: “Όνειρο η Εθνική. Πάμε για αποτέλεσμα στη Βοσνία”

Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική ομάδα και ίσως βρεθεί στην αποστολή της Παρασκευής στον προκριματικό αγώνα με τη Βοσνία στη Ζένιτσα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στο ραδιόφωνο του SportFM για τη σημαντική αναμέτρηση που θα κρίνει ως ένα βαθμό τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ.
«Είναι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών. Αποτελεί παιδικό μου όνειρο και χαίρομαι που βγήκε αληθινό. Με τα περισσότερα παιδιά ήμασταν συμπαίκτες στα μικρότερα κλιμάκια της Εθνικής και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Θα παίξουμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες και οι αντίπαλοι μας περιμένουν πως και πως το παιχνίδι. Εμείς θα κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα είτε αυτό είναι η νίκη είτε η ισοπαλία. Περιμένουμε μία καυτή ατμόσφαιρα. Δεν πρέπει να ασχοληθούμε με τα όσα συμβαίνουν στις κερκίδες και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα όσα συμβαίνουν εντός του γηπέδου».

Για το αν αισθάνεται έτοιμος να αγωνιστεί:
«Εγώ από την μεριά μου είμαι 100% έτοιμος. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα δώσω ότι έχω προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για την αντίδραση της Στουρμ Γκρατς σχετικά με την κλήση του:
«Σίγουρα ενθουσιάστηκαν πολύ για την κλήση μου. Φέτος έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό και σίγουρα είναι μεγάλο πράγμα για αυτούς. Η δεύτερη σεζόν μου ήταν καλύτερη από την πρώτη. Το ότι βρέθηκα στην καλύτερη 11αδα του πρωταθλήματος σημαίνει πως κάτι κάνω καλά. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και από εκεί και πέρα θα δούμε».

Για το μέλλον του στην αυστριακή ομάδα:
«Έχω συμβόλαιο για ακόμα μία σεζόν. Δεν γνωρίζω τι σκέφτεται η ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στην Εθνική και όταν γυρίσω εκεί θα δούμε τι θα γίνει».

Για την δυναμικότητα του πρωταθλήματος:
«Η Σάλτσμπουργκ είναι ακόμα αρκετά μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες. Τα Χριστούγεννα χάσαμε δύο πολύτιμους παίκτες και δεν αναπληρώθηκε το κενό τους. Θα παίξουμε στο Europa League και ελπίζω να τα πάμε καλά».

Για το αν του έχει μείνει κάποιο όνειρο μετά την κλήση του στην Εθνική ομάδα:
«Όνειρο μου είναι κάποια στιγμή να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ και να πραγματοποιήσω και αυτή την επιθυμία μου. Δεν ξέρω αν θα γίνει σε δύο ή σε πέντε χρόνια, όμως ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα