ΛΥΚΟΥΔΗΣ: “Ακόμη και ο Τσίπρας δεν μιλάει για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια”

«Ο κ. Τσίπρας μίλησε για την έξοδο για να πείσει ότι από τον Αύγουστο και μετά η χώρα αλλάζει σελίδα, αλλά την ιδιαίτερη διατύπωση της “καθαρής εξόδου” την απέφυγε με έντεχνο τρόπο» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο κ. Λυκούδης ανέφερε ότι η επιλογή της κυβέρνησης στην παρούσα στιγμή είναι «να τραβάει ο χρόνος γιατί αυτό δεν αποκλείεται να την ισχυροποιεί. Αυτή είναι μια από τις βασικές της επιλογές». Εκτίμησε μάλιστα ότι «σήμερα η κυβέρνηση δεν είναι σε χειρότερη φάση απ’ ότι πριν 4-5 μήνες. Θεωρώ ότι η εκδοχή “όσο περνάει ο καιρός κάτι μαζεύουμε” είναι και αυτή μέσα στη συλλογιστική της. Είναι όμως απολύτως βέβαιο ότι βρίσκεται σε αδυναμία. Και δεν πιστεύω ότι μπορεί να ανακάμψει ούτε να βγει μπροστά τώρα πια, απλώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις να έχει την καλύτερη δυνατή θέση στην επερχόμενη ήττα της».

Αναφερόμενος στον χώρο της Κεντροαριστεράς ο βουλευτής του Ποταμιού έκανε λόγο για «ανάγκη ανασυγκρότησης του χώρου». «Για μένα είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη να υπάρξει αυτός ο χώρος ώστε υπαρκτές δυσκολίες και αρνητικά φαινόμενα από την αρχή, θα ήθελα να τα αφήσω στην άκρη. Η ανάγκη να προχωρήσουμε είναι προφανής αλλά και το ότι υπάρχουν αναμφισβήτητα δυσκολίες και προβλήματα που δημιουργούν ζητήματα είναι επίσης προφανές. Βρίσκω πρώτη προτεραιότητα την ανάγκη να συγκροτήσουμε τον χώρο» κατέληξε ο κ. Λυκούδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα