Λυμπερόπουλος: «Οι παίκτες θυσιάζουν τον εαυτό τους για την ομάδα»

Ο τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, ήταν αυτός που παρέδωσε στον Όγκνιεν Βράνιες το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στην 22η αγωνιστική της Super League. Στις δηλώσεις που έκανε, ο βετεράνος επιθετικός, επισήμανε ότι δεν υπάρχει γλυκός αποκλεισμός και πρόσθεσε ότι, πλέον, άπαντες στην Ένωση αφοσιώνονται στην κατάκτηση του νταμπλ. Επίσης, εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, αναφέροντας ότι έχουν δείξει αυταπάρνηση και θυσιάζουν τον εαυτό τους για την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova: «Το σημαντικό είναι να μπαίνουν τα γκολ όποιος και να τα βάλει. Είναι… περίεργο, κάτι ιδιαίτερο, ένας στόπερ έβαλε τρία γκολ. Είναι μεγάλο επίτευγμα και μπράβο του. Μακάρι να συνεχίσει να βάζει γκολ και ας μην είναι… τρία. Ας είναι ένα.

Η ομάδα να κερδίζει, αυτό έχει σημασία και όλα καλά. Είναι σημαντικό για την ομάδα να σκοράρουν και οι αμυντικοί. Τρομάζει και τον αντίπαλο, γιατί δεν ξέρει από πού μπορεί να του έρθει η ζημιά.

Έχουν δείξει ότι αντέχουν οι ποδοσφαιριστές. Ειδικά αυτή τη σεζόν έχουν δείξει μεγάλη αυταπάρνηση. Θυσιάζουν τον εαυτό τους για την ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια. Η ομάδα αποκλείστηκε. Γλυκός αποκλεισμός δεν υπάρχει. Όλοι ήταν στεναχωρημένοι. Και λέω “ήταν” γιατί πέρασε.

Έχουμε σημαντικό ματς τη Δευτέρα. Αφοσιωνόμαστε στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Να κάνουμε την προσπάθειά μας, να δώσουμε το 100%. Είμαι αισιόδοξος ότι θα χαμογελάσουμε».

Βράνιες: «Όλοι μαζί και θα βγούμε νικητές»

Από την πλευρά του ο Βόσνιος, μετά την παραλαβή του βραβείου, ανέφερε: «Για εμένα είναι σημαντικό να με ψηφίζουν οι δικοί μου φίλαθλοι, αλλά ευχαριστώ και τους φιλάθλους των άλλων ομάδων».

Για την αναμέτρηση στο Κίεβο: «Πράγματι πίστευα ότι θα περάσουμε και τα δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένα μήνυμα πως θα πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα ως ομάδα και μείναμε αήττητοι έως το τέλος».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Όλους τους αγώνες θα πρέπει να κοιτάζουμε όπως τη Ντιναμό. Δεν έχει σημασία αν είναι ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος ή ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να προσπαθήσουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα