Λόπες: «Θέλω Ατλέτικο και να μείνω για χρόνια στην ΑΕΚ»

Αν ήταν στο χέρι του Έλντερ Λόπες, η κληρωτίδα για τους «32» του Europa League, δε θα έβγαζε αντίπαλο από Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία. Αν όμως η ΑΕΚ κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδα από αυτά τα πρωταθλήματα, τότε ο Πορτογάλος θα ήθελε να είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 29χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, μιλώντας στη nova, επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Αλλά εξέφρασε τη θέληση «να συνεχίσω για πολλά χρόνια» στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Σε αυτή την φάση δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Φυσικά αν μπορούσαμε να αποφύγουμε τα πρωταθλήματα Ισπανίας, Αγγλίας Ιταλίας θα ήταν καλό, αν μας τύχει μια ομάδα σαν την Ατλέτικο θα την ήθελα γιατί σε όλους τους παίκτες αρέσει να παίζουν με μεγάλες ομάδες. Το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλά και συγκεντρωμένοι».

Για το ματς με την Αούστρια: «Εμείς μπαίνουμε πάντα για να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι βολευόμαστε και με την ισοπαλία, ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μπει δυνατά, θυμάμαι μια ευκαιρία από τον αντίπαλο, είχαμε και εμείς μια ευκαιρία με τον Σέρχιο. Είχαμε τον έλεγχο και δεν υπήρχε περίπτωση να μας ξεφύγει».

Για τον ρόλο του στο γήπεδο: «Είναι αλήθεια πως βοηθάω στο επιθετικό κομμάτι τον τελευταίο καιρό, αλλά προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα σε οποιαδήποτε θέση κι αν μου ζητηθεί. Νιώθω κοντά με τον κόσμο της ΑΕΚ. Προσπαθώ να δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να βοηθάω την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, νιώθω την ζεστασιά αυτή και θέλω να τους ευχαριστήσω για την αναγνώριση».

Για την συνεργασία του με τον Μπακάκη: «Χωρίς αμφιβολία νιώθω πιο άνετα, ο Μπακάκης παίζει σε πολλές θέσεις, είναι καλό να έχεις έναν τέτοιο συμπαίκτη. Η θέση μου είναι αριστερό μπακ. Σκοπός μου είναι να βοηθάω αρχικά αμυντικά κι αν έχω δυνατότητα να βοηθήσω επιθετικά το κάνω. Όσον αφορά τις μπαταρίες, δόξα το θεό δεν είχα κάποιο τραυματισμό δουλεύουμε καλά στην φυσική κατάσταση γι αυτό βοηθάω την ομάδα. Για την ώρα αισθάνομαι πολύ καλά ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, ταυτίζομαι με τον κόσμο θα συνεχίσω να προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αναγνώριση και την στήριξη».

Για το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού: «Είμαι σχετικά ενήμερος, αλλά δεν με απασχολεί, τα χειρίζεται ο μάνατζερ μου, εγώ αυτή την στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και θέλω να συνεχίσω για πολλά χρόνια στην ομάδα».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα