Λύγισε οn air η Ελένη Τσολάκη: Τέλος από το Happy Day

Με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησε η Ελένη Τσολάκη τους τηλεθεατές του Happy Day, την Παρασκευή, στην τελευταία εκπομπή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Η όμορφη παρουσιάστρια αποχωρεί από το πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, προκειμένου να αναλάβει δική της εκπομπή, αρχής γενομένης από το ερχόμενο φθινόπωρο.

«Αισθάνομαι περίεργα γιατί για μένα ήταν πολύ σημαντικά πράγματα αυτά που πήρα και αυτά που ένιωθα τρεισήμισι χρόνια εδώ. Έχω αγωνία για τον νέο κύκλο που ανοίγει, αλλά έχω και τον κόμπο στο στομάχι που αφήνω αγαπημένους μου ανθρώπους, τα φιλαράκια μου, την πρωινή μου καλημέρα. Αισθάνομαι ότι μου δίνεται τη δύναμη για να το κάνω και να παλέψω για το όνειρό μου. Αυτά τα τέσσερα χρόνια ένιωσα ότι μεγάλωσα εδώ μέσα”, σχολίασε η Ελένη Τσολάκη έχοντας έναν κόμπο στο λαιμό και συνέχισε:

«Αυτή η μεγάλη αγκαλιά που ένιωσα στο βήμα μου από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα νομίζω ότι είναι μεγάλη τύχη και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Είστε σπίτι, είστε οικογένεια, αφού λείπει η δική μου.

Εσύ μου έδειξες ότι υπάρχουν άνθρωποι που κρύβουν πολύ ωραία πράγματα μες στην ψυχή τους και είναι έτοιμοι να τα μοιραστούν και να τα δώσουν. Σε ευχαριστώ διπλά γιατί ξέρω ότι σε αυτό το καινούριο μου βήμα θα είσαι δίπλα μου και ξέρω ότι όλοι θα είστε δίπλα μου και αυτό είναι η μεγαλύτερή μου προίκα.

Τον Σεπτέμβρη που θα βάλω και θα σας δω θα νιώσω πολύ περίεργα. Αλλά νομίζω ότι η προσωπική σχέση που χτίσαμε ο ένας με τον άλλον θα κρατήσει. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου”.

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε αλλαγές από τη νέα σεζόν, ξεκαθαρίζοντας όμως πως Παπανώτας και Φραγκούλης θα παραμείνουν στο πλευρό της. Η παρουσιάστρια, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Ελένη Τσολάκη: «Σε αγαπάμε πολύ και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτό το νέο σου βήμα, το αξίζεις. Όσο κι αν θέλω σαν Σταματίνα να μείνεις στο Happy Day γιατί σε αγαπάω και είσαι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα σε αυτή την εκπομπή, αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να ανοίξεις τα φτερά σου, το δικαιούσαι και προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ να σε βοηθήσω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα