Λύθηκε ο γρίφος: Ο Σιανίδης κατανομάζει την παρουσιάστρια που έκανε άγριο καβγά για free τραπέζι στα μπουζούκια (βίντεο)

Τόσους μήνες αρνιόταν κατηγορηματικά να εξομολογηθεί το όνομά της. Η αποκάλυψη τον Ιούνιο  του Pr Manager Χάρη Σιανίδη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1,ότι στο Estate που εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς έγινε άγριο σκηνικό με παρουσιάστρια που έγινε πυρ και μανία όταν δεν της είχαν δώσει μπροστινό τραπέζι, το οποίο σημειωτέον ήταν free (δηλαδή φιλοξενία του μαγαζιού), είχε γίνει πρώτο θέμα στα ΜΜΕ.

«Πριν 1-2 εβδομάδες στο Estate που δουλεύω φιλοξένησα μία παρουσιάστρια η οποία ήρθε Σάββατο βράδυ που είχε το μαγαζί 2.500 κόσμο. Μου λέει η επιχείρηση «Χάρη επειδή το τραπέζι είναι free δεν μπορώ να το βάλω και στο καλύτερο σημείο». Και έξω η παρουσιάστρια φώναζε και ούρλιαζε με τους μετρ, με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ”Εγώ είμαι η τάδε, ντροπή, θα πω στους φωτογράφους να μην βγάλουν καμία φωτογραφία» είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σιανίδης, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα πώ» έλυσε τον γρίφο για το ποια είναι.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μετά το μετάνιωσα και λίγο. Ίσως έφταιγα και εγώ. Ήρθε  στο μαγαζί της είχα κανονίσει εγώ τη γιορτή της, δεν μπορούσε να είναι στο καλύτερο τραπέζι -που δικαιωματικά αξίζει σε έναν celebrity. Εγώ αναγνωρίζω τα λάθη μου! Έκατσε ένα δεύτερο τραπέζι! Αλλά έχουμε ανάγκη αυτούς τους ανθρώπους. Και εγώ έχω ανάγκη την Σπυροπούλου κακά τα ψέμματα», είπε ο Χάρης Σιανίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα