Λύτρωση στις καθυστερήσεις!

Αυτή τη φορά χαμογέλασε στις καθυστερήσεις η Εθνική ομάδα της Αγγλίας και σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι που δέχθηκε το 1-1 στο τέλος από τη Ρωσία, έκανε τη μεγάλη ανατροπή και νίκησε 2-1 την αξιόμαχη, αλλά παθητική Ουαλία. Οι Άγγλοι τα κατάφεραν χάρη στην επιμονή τους και τις αλλαγές του Χότσον στο ημίχρονο, όπου πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου τους δύο σκόρερ, τον Βάρντι και τον Στάριτζ.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το πρώτο ημίχρονο θα μείνει στο μηδέν, ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε πάλι το θαύμα του. Από τα 30 μέτρα περίπου εκτέλεσε φάουλ με το γνωστό του τρόπο και ο Χαρτ – λες και δεν γνώριζε τι θα του έρθει – έπεσε με καθυστέρηση και αναποφασιστικότητα με αποτέλεσμα να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα του. Η Ουαλία το 0-1 και ο Μπέιλ το δεύτερο του γκολ στο τουρνουά, πάλι με φάουλ.

Στην επανάληψη η Αγγλία μπήκε αποφασισμένη και βρήκε γρήγορα γκολ, στο 52’, με τον Βάρντι, κάτι που της τόνωσε την ψυχολογία. Η πίεση αυξανόταν διαρκώς, οι Ουαλοί έπαιζαν πολύ πίσω και τελικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε το γκολ του Στάριτζ για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1 που δεν δίνει πάντως οριστικά την πρόκριση στην Αγγλία!

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Γουόκερ, Ρόουζ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Στέρλινγκ (46’ Στάριτζ), Λαλάνα (73’ Ράσφορντ), Κέιν (46’ Βάρντι), Ρούνεϊ, Ντάιερ, Αλί

ΟΥΑΛΙΑ:  Χενισέι, Γκάντερ, Τέιλορ, Ντέιβις, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Άλεν, Ρόμπσον-Κανού (71’ Γουίλιαμς), Ράμσεϊ, Μπέιλ, Λέντλεϊ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα