Μάλαγα ή Γαλατασαράι επιλέγει ο Αμραμπάτ

Στις… καλένδες φαίνεται πως καταλήγει η μεταγραφή του Νορντίν Αραμπάτ στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ολλανδομαροκινός ποδοσφαιριστής επέμεινε στην απόφασή του να παραχωρηθεί με μεταγραφή στη Μάλαγα, ή να παραμείνει στη Γαλατασαράι.

Όπως είχε γράψει η «Α», οι διοικήσεις του Ολυμπιακού και της «Γαλατά» είχαν έρθει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του παίκτη, με την προσφορά των «ερυθρόλευκων» να αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Στο ρεπορτάζ είχαμε σημειώσει πως εκκρεμεί η απόφαση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιθυμούσε Ισπανία ή Τουρκία. Όπως αποδεικνύεται από τις εξελίξεις, δεν πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, εμμένοντας στην αρχική του απόφασή.

Σύμφωνα με νεώτερο ρεπορτάζ, η Γαλατά έγινε αποδέκτης της προσφοράς που κατέθεσε η Μάλαγα, η οποία περιλαμβάνει δύο προοπτικές. Η μία αφορά στην ελεύθερη μεταγραφή του Νορντίν Αμραμπάτ και η δεύτερη την ανανέωση του δανεισμού του για έναν χρόνο ακόμη. Τις αμέσως επόμενες μέρες έχει προγραμματιστεί ραντεβού των δύο διοικήσεων, προκειμένου να καταλήξουν σε μία απόφαση. Υπάρχει όμως και ένα τρίτο ενδεχόμενο. Να παραμείνει ο Ολλανδομαροκινός στην Τουρκία και να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ της «Γαλατά». Εφόσον γίνει η διαπραγμάτευση με την Μάλαγα, οι παράγοντες της τουρκικής ομάδας θα συσκεφθούν και θα ανακοινώσουν στον παίκτη την απόφασή τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα