Μάντσεστερ Γ.: Δεν μπορεί Χούμελς, πάει για Κιάερ!

Είναι πιο φθηνός, θέλει και να έρθει… Όσα δεν μπορεί να πιάσει η αλεπού (Λουίς Φαν Γκάαλ στην περίπτωσή μας), τα… αφήνει και πάει για άλλα και πιο συγκεκριμένα, αφήνει στην… άκρη τον Χούμελς και καταπιάνεται με την περίπτωση του Κιάερ.

Ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να εγκαταλείπει την περίπτωση του Ματς Χούμελς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς από τη μία η μεταγραφή του θα κόστιζε περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του και από την άλλη, ο Γερμανός επιμένει στη – τουλάχιστον – διστακτική του στάση να φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Από τη στιγμή που ο πρώτος στόχος για το κέντρο της άμυνας δεν εμφανίζεται… πρόθυμος για συμφωνία, ο Φαν Γκάαλ αποφάσισε να στρέψει την προσοχή του στον 26χρονο Δανό στόπερ της Λιλ, Σιμόν Κιάερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολλανδός τεχνικός προσφέρει το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Δανού ποδοσφαιριστή. Η αντίδραση της Λιλ αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε διορία λίγων ημερών στους Γάλλους να απαντήσουν ή να καταθέσουν την αντιπρότασή τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα