Μάντσεστερ Γ.: Η Μπιγιονσέ θέλει να… αναλάβει τον Μάρκους Ράσφορντ

Περιζήτητος έχει γίνει ο 18χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος αναδείχθηκε από… σπόντα από τον Λουίς Φαν Γκάαλ και τράβηξε από την… κόλαση τον Ολλανδό τεχνικό, με τα γκολ που σημείωσε.

Το ποδόσφαιρο, ωστόσο, δεν παίζεται μόνο στο χορτάρι. Γύρω από κάθε νέο μεγάλο αστέρι, στήνεται ένας χορός μάνατζερ και προβολής, οι οποίοι προσεγγίζουν τις… ευκαιρίες και δίνουν μάχη για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματά εκμετάλλευσής τους.

Η γνωστή και εντυπωσιακή ερμηνεύτρια Μπιγιονσέ, έχει στήσει εταιρεία μάνατζερ με τον σύντροφό της Τζέι Ζ, η οποία έχει εισέλθει δυναμικά στον χώρο του αθλητισμού, αποσπώντας την υπογραφή σπουδαίων ονομάτων.

Η Roc Nation Sports πλησίασε τον 18χρονο επιθετικό των «κόκκινων διαβόλων» και του έκανε πρόταση να αναλάβει το μανατζάρισμά του. Η εταιρεία διαθέτει στις τάξεις της τον πρωταθλητή στο μποξ, Άντρε Βαρντ και τον άσο της Μπάγερν Μονάχου, Ζερόμ Μπόατενγκ.

Φυσικά, ο νεαρός άσος θα έχει την ευκαιρία να συναναστραφεί και με την Μπιγιονσέ, η οποία εμφανίζεται όλο και πιο εντυπωσιακή…

be1

RASH

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα