Μάρτενς εδώ και τώρα

Όσο περνούν οι ώρες όλο και πλησιάζει την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ ο Μάαρτεν Μάρτενς που μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στην Άλκμααρ. Η συμφωνία εν όψει καλοκαιριού ήταν δεδομένη αλλά τις τελευταίες μέρες η διοίκηση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης προσπαθούσε να αποκτήσει άμεσα τον Βέλγο λόγω της σφοδρής επιθυμίας του Χουμπ Στέφενς.

Ήταν άλλωστε κάτι που επιθυμούσε και ο ίδιος ο 29χρονος άσος αφού τα λεφτά που συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ είναι αρκετά περισσότερα από αυτά που ήδη παίρνει από την Άλκμααρ.

«Στην Αλκμάαρ έχω ζήσει τα πάντα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ολλανδίας, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το πέρασα στην Αλκμάαρ. Στην ουσία μεγάλωσα εδώ, δεν θα την ξεχάσω ποτέ», ανακοίνωσε μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης ο ίδιος ο άσος που ουσιαστικά προανήγγειλε την αποχώρησή του από τους Ολλανδούς.

Μάλιστα, και ο ίδιος ο Ντικ Άντβοκαατ εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις συγκεκριμένες εξελίξεις.

«Έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι θα έπρεπε πραγματικά να προσπαθήσουμε για να κρατήσουμε αυτούς τους παίκτες, αλλά, φυσικά, θα πρέπει αυτό να το θέλει και ο ποδοσφαιριστής. Και ο Μάαρτεν δεν είναι τέτοια περίπτωση. Ήθελε να κάνει αυτό το βήμα τώρα. Οπότε, αυτή είναι η καλύτερη λύση».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Άλκμααρ για τη μεταγραφή έφτασε στις 350.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα