Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης!

Αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκάλεσε αναστάτωση στον «αιώνιο» αντίπαλό του, αλλά οι «πόλεμοι» δεν κρίνονται από μία μάχη.

Ο Παναθηναϊκός εξαντλεί τις πιθανότητές του στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Παρά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού, οι «πράσινοι» καλούνται να αντεπεξέλθουν σε ένα δύσκολο πρόγραμμα, στην κρισιμότερη καμπή του φετινού πρωταθλήματος. Η νίκη κόντρα στους «ερυθρόλευκους» δημιούργησε προοπτική, όμως ακολουθεί… Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης για το «τριφύλλι», καθώς στη διάρκεια του επόμενου μήνα καλείται να δώσει τρία δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης με τον ανεβασμένο Ατρόμητο στο Περιστέρι και ένα ντέρμπι με τον «λαβωμένο», αλλά πάντα επικίνδυνο ΠΑΟΚ, στην – κατά πάσα πιθανότητα – τιμωρημένη και άδεια από κόσμο, Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» ξεκινούν τον «Γολγοθά» τους κόντρα στον κακό τους δαίμονα, τον Ατρόμητο, στο δύσκολο γήπεδο του Περιστερίου, την 1η Μαρτίου. Στο 8 του μήνα υποδέχονται τον ΠΑΟΚ και στις 14 ταξιδεύουν στην Κρήτη, κόντρα στον Εργοτέλη που μάχεται για την παραμονή του. Στις 22 Μαρτίου, ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βέροιας, στην πόλη της Ημαθίας, για να ακολουθήσει η διακοπή, για μία βδομάδα, του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, το «τριφύλλι» καλείται να δείξει χαρακτήρα. Στόχος είναι να πετύχει το απόλυτο και παράλληλα να εκμεταλλευθεί τυχόν «γκέλες» του Ολυμπιακού, ο οποίος στο αντίστοιχο διάστημα θα βρεθεί αντιμέτωπος κατά σειρά με τον Αστέρα Τρίπολης (εντός), Πανθρακικό (εκτός), Ξάνθη (εντός) και Κέρκυρα (εντός). Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν σαφώς πιο ευνοϊκό πρόγραμμα μέσα στον Μάρτιο, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες υπέρ τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα