Μάρω Λύτρα: Δίνει νέα στοιχεία για τον πασίγνωστο Έλληνα που την παρενόχλησε σεξουαλικά

Μέσα από το προφίλ της στο Facebook, η Μάρω Λύτρα ξέσπασε για πρώτη φορά δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε, προκαλώντας μεγάλο σάλο.

«Ο Γουέινστάιν είναι ένα απόβρασμα. Αλλά είμαι χαρούμενη που βγήκε στην επιφάνεια γιατί θα σε εκθέσω άθλιε Έλληνα. Ο κόσμος θα μάθει τώρα το όνομά σου και τι έκανες σε εμένα. Ψάχνω να βρω ποινικολόγο διεθνούς βεληνεκούς, αν γνωρίζετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας! Είχες πει με κακεντρέχεια “Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου, εδώ είσαι ένα τίποτα”. Τώρα όμως που θα σε κυνηγήσω νομικά εσύ θα είσαι ένα τίποτα, τώρα που θα μιλήσω. Και κράτησα τη σιωπή μου πολύ καιρό!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά και τον χαμό που προκλήθηκε και τις καταιγιστικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων να μάθουν λεπτομέρειες, η Μάρω Λύτρα επανήλθε δριμύτερη, δίνοντας περισσότερα στοιχεία γύρω από την ταυτότητα του άντρα που την παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Δεν είναι συγγραφέας (στιχουργός) Οι στιχουργοί άντρες και γυναίκες με τους οποίους έχω δουλέψει, μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι αδελφή τους και ήταν επαγγελματίες και κύριοι. Μην κατασκευάζετε ιστορίες. Αν θέλετε την αλήθεια πρέπει να περιμένετε. Θα σας δώσω την αλήθεια. Και πολλοί άντρες και γυναίκες στην Ελλάδα, θα σας δώσουν την ίδια αλήθεια. Δυστυχώς νομίζουν ότι είναι οκ και ότι η παρενόχληση είναι μέρος του παιχνιδιού για να πετύχεις. Όχι, δεν είναι οκ!»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα