“Μάτωσε” τον Κούγια ο Αναστασιάδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν ο νικητής της δικαστικής μονομαχίας με τον Αλέξη ΚούγιαΟ Μακεδόνας προπονητής είχε προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο μετά την απόλυσή του από την ΑΕΛ διεκδικώντας αποζημίωση και τελικά του επιδικάστηκε το ποσό των 52.000 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας πίστευε πως θα βγει νικητής από αυτή τη μάχη, αλλά έπεσε έξω.

Η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφέρει:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση αναφορικά με την προσφυγή του προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ και της υπ’ αριθμόν 389/2017 απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Αριθμός απόφασης 12/2017: Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν, κατά πλειοψηφία, την υπό κρίση έφεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Κρατεί την υπόθεση και δικάζει την υπό κρίση προσφυγή. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Αναγνωρίζει ως άκυρη την από 2/11/2016 εξώδικη καταγγελία της καθ ής η προσφυγή-εφεσίβλητης ΠΑΕ. Υποχρεώνει την καθ ής η προσφυγή-εφεσίβλητη ΠΑΕ να καταβάλει στον προσφεύγοντα-εκκαλούντα προπονητή το συνολικό ποσό των πενήντα δύο χιλιάδων διακοσίων τριάντα επτά και 0,89 ευρώ (52.237,89 €) νομιμοτόκως από την κοινοποίηση της προσφυγής και μέχρι τη πλήρη εξόφληση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα