Μάχη με Λίβερπουλ και Λέστερ δίνει ο ΠΑΟΚ για Μπόργκες!

Εξαιρετικά δύσκολη αποδεικνύεται η αποστολή του ΠΑΟΚ να προσεγγίσει και να κλείσει τον Κοσταρικανό μέσο της ΑΙΚ Στοκχόλμης, Σέλσο Μπόργκες, καθώς στην ίδια κατεύθυνση κινούνται δύο αγγλικές ομάδες και συγκεκριμένα η Λίβερπουλ και η Λέστερ!

Οι εμφανίσεις του Κοσταρικανού μέσου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας προσέλκυσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται τόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά», όσο και οι δύο σύλλογοι από το Νησί. Ο ατζέντης του Μπόργκες επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από σημαντικές ομάδες μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, αλλά δεν θέλησε να αναφερθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες, καθώς δεσμεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο οι άνθρωποί του αναγνωρίζουν πως δεν μπορούν να ανταγωνιστούν σε οικονομικό επίπεδο, μία ομάδα όπως η Λίβερπουλ. Επίσης, υπάρχει το δέλεαρ της Premier League. Κάθε ποδοσφαιριστής στον κόσμο ονειρεύεται να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, το οποίο θεωρείται ως το κορυφαίο του πλανήτη. Εφόσον ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να αποκτήσει πλεονέκτημα, θα πρέπει να κινηθεί άμεσα και με αποφασιστικότητα. Προς το παρόν, το θέμα παραμένει σε αρχικό στάδιο και για τις τρεις ομάδες, όπως δήλωσε ο ατζέντης του Κοσταρικανού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα