Μάχη… στο κόκκινο για Ζερόμ Μπόατενγκ!

Ντέρμπι δεν υπάρχουν μόνο στους αγωνιστικούς χώρους… Ενίοτε, μεγάλα ντέρμπι παρακολουθούμε και στο «γήπεδο» των μεταγραφών. Ένα από αυτά μόλις ξεκίνησε και αφορά τον Ζερόμ Μπόατενγκ και τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στη Γερμανία, ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στο στόχαστρο των δύο «γιγάντων» της Αγγλίας. Οι δύο «κόκκινοι» του βρετανικού ποδοσφαίρου φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα μεγάλο ποσό, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον γκανέζικης καταγωγής παίκτη.

Ο Μπόατενγκ ανήκει στην Μπάγερν από το 2011 και φέτος έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος. Είναι διεθνής με την Εθνική Γερμανίας, ενώ κατά το παρελθόν έχει αποκτήσει εμπειρία από Premier League, καθώς, την περίοδο 2010-2011, φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Γιουνάιτεντ, που αντιμετωπίζει μεγάλα αμυντικά προβλήματα κατά τη φετινή περίοδο, είναι διατεθειμένη να δαπανήσει το μεγαλύτερο μέρος του μεταγραφικού της μπάτζετ για την απόκτηση ενός ή και δύο αμυντικών υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα