Μάχη σώμα με σώμα για τον Πικέ!

Μάχη «σώμα με σώμα» δίνουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, παρότι ο ίδιος επιμένει στην απόφασή του να παραμείνει «μπλαουγκράνα»!

«Χοντραίνει» το παιχνίδι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με τον Ζεράρ Πικέ να βρίσκεται στο επίκεντρο των παρασκηνιακών κινήσεων. Μετά την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη σκυτάλη πήρε η Τσέλσι, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να καταθέτει προσφορά που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού.

Η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, αλλά τουλάχιστον στην παρούσα φάση, τηρεί στάση αναμονής, συγκεντρώνοντας τις προσφορές για τον ποδοσφαιριστή της. Ο ίδιος πάντως, επιμένει πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το σύλλογο της Καταλονίας, δηλώνοντας οπαδός της από μικρό παιδί. Στόχος του είναι, όπως δήλωσε πρόσφατα, να μείνει για πολλά χρόνια «μπλαουγκράνα» και να ολοκληρώσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον η Μπαρτσελόνα θελήσει να τον παραχωρήσει και ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του ο Λουίς Ενρίκε, ο Ζεράρ Πικέ θα υποχρεωθεί να εξετάσει τις εναλλακτικές λύσεις στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα